PRODERMA Special

De vloeibare toevoeging voor bij het droogvoer! Op waterbasis, dus uitstekend voor een dieet, over groente, rijst of brokken.

Proderma vloeibare toevoegingen zijn bedoeld om het voer en drinken van uw hond op een smakelijke manier te verbeteren. De producten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. In een handzaam formaat van 250 ml. voorzien van een doseerdop. Dit bescheiden formaat nodigt uit tot variëren.

Bonbon
PRODERMA Appelazijn

Appelazijn is hét natuurlijke hulpmiddel, bevorderend voor weerstand en spijsvertering!

Appelazijn wordt dankzij de natuurlijke, antiseptische werking, veel in de duivensport en in de paardensport gebruikt. Slechts een scheutje door het drinkwater en het reinigt de darmen en daardoor verbeterd de energie opname. Bij duiven kan het de vliegprestaties bevorderen. In de paardensport wordt appelazijn ook uitwendig gebruikt, bijvoorbeeld de vacht wordt ermee behandeld om stekende insecten zoals horzels en dazen te weren.
Beloning
PRODERMA Zalmolie

Zalmolie is een puur natuur product en geeft de vacht van uw huisdier een prachtige glans.

De koudgeperste Noorse zalmolie bevat veel niet-verzadigde Omega-3 vetzuren. Juist dit natuurlijk vetzuur is belangrijk voor het onderhoud en werking van diversen organen en weefsels. Hersenen, ogen, cellen en nieren maar vooral huid en vacht en het darmgestel (de weerstand) hebben veel profijt van dit vetzuur. Dit product bestaat uit 75% zalmolie en 25% plantaardige olie.
PRODERMA Appelazijn In een handig flesje, 250 ml. met doseerdop.
PRODERMA Zalmolie Leverbaar in flessen van 250 ml, 500 ml en 1 liter inhoud. Ook leverbaar in cans van 5 liter.
terug naar overzicht